Nissegossen Texter

Här kan allt diskuteras.

Moderator: Moderator 1

Nissegossen
Rodiummedlem
Inlägg: 3291
Blev medlem: 10 maj 2021, 15:58

Nissegossen Texter

Inlägg av Nissegossen »

Hej alla på viska.se. Jag har skrivit en text redan 2002, det är en erotisk berättelse och jag publicerar den här för att ämnet sex som Graatass tog upp lite nedanför är så Tabu belagt.

Alla har vi sexuella fantasier utav olika slag.

Öm ni vill, kan ni läsa hela, annars är det bara att läsa det ni vill.

Den är skriven ur ett kvinnligt perspektiv, trots att jag är man.

Den är ganska lång och är avslutad mitt i en mening, vilket har en orsak.

Välkomna till en annan föreställningsvärld, ni kan och får säga vad ni vill om den.


Nissegossens inre resa

Välkommen! Resan är betald, du håller biljetten i handen! Innan du reser bör du om du har betänkligheter av religiös natur, fundera på att boka om resan. Jag är din personliga reseledare, och heter Nissegossen.

Vad hade du tänkt dig för resmål? En resa till paradisiska öar, eller tre veckor i Alperna. Då bör du tänka på, om du vill vara där på vintern, eller om våren vid en friskt porlande vårbäck.
Föredrar du att åka till Maldiverna, och sätta dig nedanför ett varmt vattenfall och bada för att sedan sitta där på en sten och ordna ditt hår med en kam, efter att ha badat i lagunen som är vattenfallets bas. Då är du på plats. Där växer tropiska växter runt omkring dig. Du hör öronbedövande ljud från syrsor och cikador, papegojor och apor som tjattrar i trädkronorna. Ljuset strilar liksom sakta genom grenverket, det är förövrigt, förutom just där du sitter ett evigt grönt ljus. Det är ett tropiskt ljus med solsken precis där du är. Du tror dig vara helt ensam med dessa ljud, ljus och dofter runt omkring dig. Helt plötslig får du känslan av att inte vara ensam längre. Ingen fara! Du förstår att det är han som spanade in dig redan när du kom hit till Maldiverna. Han är infödd och kunde inte släppa dig med blicken redan när du kom till öarna. Du är verkligen intresserad av honom, han överkommer sin blyghet och kommer lite granna från sidan emot dig, du ser honom men låtsas inte märka honom. Det hettar till lite i ditt sköte, det blir tungt, det är spännande, detta möte. Du är inte rädd, han är ung, han har en snygg kropp, du ville att något sådant här skulle hända. Du har velat haft honom i dina tankar ända sedan innan du fick din första orgasm, han är dina drömmars, om inte prins så i alla fall den du alltid har velat ha ända sedan du beställde resan! Han är det du bokade resan för att hoppas på att få uppleva. Han smyger på dig, men han vet att han är upptäckt, han åtrår dig, det går ju inte att missta sig på. Hans stånd är inte utav denna världen du har inte sett något liknande där du kommer ifrån. Du längtar, men han är ju ändå lite blyg så han går i lagunens djupare del lite mera framifrån när han närmar sig dig. Det är först tyst mellan er, det är bara den djupa tropiska naturen runt omkring med tunga jordnära dofter, och alla ljuden av den natur som finns runt omkring er. Ni talar samma språk, det är ett språk som alla unga älskande i alla tider har talat. Det är ett språk utan ord men ni förstår varandra utan någon talar. Hettan i ditt sköte blir allt intensivare, det skulle redan nu inte vara så långt till en orgasm. Han kommer nära dig ger dig sitt leende, och du skrattar tillbaka nästan fnittrande så som en ung skolflicka på sin första date. Ni förstår varandra fullkomligt. Du reser dig, går honom till mötes och ger honom lite på distans en puss på kinden, han visar respons direkt och tar dig i sin famn och kysser dig intensivt, med spelande tungor, störtkåta är ni båda två, du sliter sig loss och börjar springa.


Han är med på leken när ni till slut hamnar i gräset på stranden till lagunen med vattenfallet. Han börjar kyssa dig på din hals med fladdrande tunga som söker sig ned mot dina bröst samtidigt som han tar och håller om dina båda bröst med sina händer.
Han nafsar dig lite lätt i dina bröstvårtor innan han börjar smeka ditt sköte med ena handen medan tungan letar sig över din mage, gör ett litet uppehåll vid din navel för att sedan kyssa dig på insidan av ditt lår med tungan fladdrande likt lärkvingar, sökande din kärleksgrotta, där han lite lätt smeker din klitoris med sin tunga, för att sedan doppa hela ansiktet rätt i kärleksgrottan. Ni har blivit som ursprunget av den moderna människan, ni har kommit in i kärleksakten precis som våra förfäder gjorde i grottorna, med en kärleksakt där det är en passion som du aldrig upplevt någon gång tidigare. omfamningen är het, nästan djuriskt njutningsfull och total. Du får nu din första orgasm, den kommer i vågor den ena efter den andra, fylld av djurisk kåthet och kättja kan du inte hålla tillbaka dina utrop, det ekar och blir nästan tyst i skogen. Efter den första vågen när du exploderade i orgasm efter orgasm, kom när du blev tyst, återigen ljuden tillbaka. Han har ännu inte rört dig med sin kärlekspåle, han har medvetet hållit sig själv tillbaka för att du skulle få njuta av detta möte fullt ut. Du tittar på honom i ögonen, nu är det hans tur, du har kommit ur orgasmens efterdyningar och ser hans bultande lem, du söker den med din hand och du ser hur blodet pulserar i hans stående lem som är färdig att använda. Du smeker nu i din tur hans lem med handen och med den andra tar du och känner och smeker pungen, väger de tunga kulorna i handen innan du söker dig ned med din mun och tar hans lem och smakar hans sälta. Du börjar slicka lite försiktigt och tar sedan hans påle i din mun och börjar suga på den, du börjar i din tur återigen känna åtrån efter honom, nu vill du känna han inom dig. Du motar ned honom på rygg, den här gången är det du som för befälet och sätter dig på honom. Hans påle glider in i din kärleksgrotta och du rider honom som en besatt alltmedan han håller i dina bröst och smeker dem med sina händer tills du och han kommer i en samtidig orgasm som får jorden att skaka.

Du har kommit till Madras i Indien, du har nyligen checkat in på det luxuösa hotellet där ni skall bo. Det heter India star. Du står där nere i lobbyn till det luxuösa hotellet. Plötslig börjar jorden skaka under dig, du har aldrig varit med om något liknande, golvet går i vågor du kan inte stå på benen utan stöd, du tar tag i receptionsdisken, medan portiern börjar rusa så gått det går mot utgången du fattar först nu att det är en jordbävning, något som var en av sakerna du hade i tankarna på, att det kunde ju hända, det tänkte du redan när du satt hemma och planerade resan. Du hade halvt om halvt tänkt på det, men sopat bort det precis som man slår bort att flygplanet du åker med kan störta. Du rusar ut ur hotellet för att undkomma vad som mycket väl kunde vara din sista stund på jorden.


Du kommer ut, du ser gatan spricka upp och en människa kastas ned i hålet, där marken åter går ihop och har slukat människan. Du hinner inte tänka just nu, när det händer, men bilderna kan du aldrig få ur huvudet, du kommer att minnas det så länge du lever.
Det regnar ned bråte från husen runt omkring du har äntligen förstått att det säkraste stället är precis i dörröppningen till hotellet. Lika snabbt som den kom är jordbävningen över. Allt blir tyst så tyst som det bara kan bli efter en naturkatastrof. Det är nästan som om tiden stod stilla. Allt medan dammet lägger sig, och du blir medveten om hur svettig och äcklig du känner dig. Du ser dig omkring och ser människor som legat på marken ditkastade utav moder natur reser sig, tittar till varandra och ser efter om någon mer blivit skadad. För dig själv är det ingen fara. man släpper inte in någon på hotellet ännu, man måste först inspektera detta jordbävningssäkra hotell, det går en massa människor omkring med ficklampor och walkie-talkies, och mobiler för att se om det har blivit några sprickor i väggarna som kunde vara av sådan art att något skulle kunna rasa i alla fall. Till slut får ni gå in igen, det följer med dig en bärare som går till hissen som fungerar tack vare reservkraft från hotellets egen reservkraftverk och han tar upp ditt bagage till dina rum. Därinne ser allt bra ut luftkonditioneringen fungerar men du öppnar i alla fall balkongdörren. Värmen slår emot dig som en het vägg, du går ut. Det är fin utsikt från 22 andra våningen, långt där nere på gatan hör du larmet från ett otal räddningsfordon, du ser rök på avstånd, det är byggnader som brinner med folk troligen instängda, en del troligen utan möjlighet till att komma ut levande. Gudinnan Kali har tagit ut tribut idag. Du själv tål inte dammet som rörts upp när byggnader har störtat samman. Du hostar till och stänger balkongdörren, väl inne så drar du för gardinerna. Du skakar lite lätt på handen, du går till minibaren som finns i sviten. Du öppnar barskåpet och tar fram en flaska whiskey och häller upp i glaset. Du öppnar dörren till kylskåpet och finner att det finns is till whiskeyn. Du tar glaset, tömmer det i djupa klunkar medan du tänker på vad du skall göra härnäst. Hotellet är helt nybyggt, så elen fungerar ju, det har du ju redan konstaterat. Du går till duschen, det kommer en tunn stråle halvvarmt vatten. Du ser det som att du måste bara duscha medan det finns vatten kvar. Eftersom hotellet är nytt så har det både luftkonditionering, med filtrerad luft som är ett par grader svalare än ute temperaturen på 28 grader i skuggan, detta gör att det känns mycket svalare inne än ute, det skall inte vara större skillnad. En del tror att man skall ha 18 grader men då kanske du skulle råka på lunginflammation i denna tropiska hetta. Du kan själv välja temperatur men tycker det är bra som det är.

Eftersom luften är filtrerad har din näsa inga klagomål. Det har inte din tunga heller utifall du skulle dricka kranvattnet för hotellet har egen reningsanläggning med aktivt kol för vattnet också, som tar effektivt bort den starka klorlukten. Du vet att du måste först innan du kan duscha, meddela dig med din man som är på resa i USA med tåg någonstans på prärien i mellanvästern.
Du har lyft på luren till hotellets telefon, men linjen är blockerad, du kommer inte fram. Du försöker med din mobil men kan inte bli uppkopplad. Du som brukar ta in på hotellet här i Madras, för du gör ofta affärsresor hit i dit jobb som chefsdesigner för underkläder på en större firma som låter sy upp dina kollektioner i Indien. Din man som är journalist har gjort en deal med dig genom sin tidning Daily Independence, och har skaffat dit en dator som är ihopkopplad med hotellets satellittelefon, så du försöker koppla upp dig på nätet och skicka en text till din makes laptop. Du skriver till honom och skickar sedan ett sms på hans mobil så att han kan koppla upp sig på laptopen genom mobilen. Sedan tar du en Whiskey till och hoppar in i duschen du njuter i fulla drag och smörjer in dig med väldoftande olja som föryngrar din hy och tar bort celluliter och rynkor och den ger också ett fastare hull. Du är nu lite yr, och tar på dig ur kollektionen som du har med dig, en fin nästan genomskinlig bh med matchande trosa i samma färg, plus det som nästan ser ut som en negligé, trots att det inte är det, den har snören längst fram, men du knyter inte ihop dem utan du går med den öppen. Du lägger dig på sängen, du har allt lite känslor, du tar och smeker dig själv genom trostyget, din klitoris ville bli smekt du vet hur du vill ha det, du har snabba fingrar och smeker dig själv på din klitoris och när det skall precis gå för dig kör du tre fingrar in och ut i ditt blöta sköte samtidigt som du smeker din klitoris med den andra handen. Du kommer i en orgasm, du behövde den, det måste till på dessa kåta latituder. Du somnar, det är kväll när du vaknar. Hotellet har fått igång sin interna växel men det går fortfarande inte att ringa ut på stan eller via mobilen. Däremot talar receptionen om att man kan beställa satellit samtal men det hade du ju redan förstått. Du bestämmer dig för att du vill ha något att äta och frågar om köket är öppet och om du kan beställa något att äta. Det gick bra de har redan full fart på alla funktioner inom hotellet. Du sätter på TV apparaten och tar in CNN på den, där är nyheten om jordbävningen redan passé som första nyhet. 800 människor hade dödats och många fler skadats men detta är ju Indien och nyheter tenderar att få ett minskat intresse hos redaktörer och allmänhet med kvadraten på avståndet ifrån där det har inträffat något.
Du beställer en filé mignon och en flaska rött vin. Du tar en flaska mineralvatten från kylen dricker vällustigt det kalla goda vattnet i stora klunkar. Du tar på dig morgonrocken som hotellet har som standard, och öppnar dörren när kyparen kommer med maten som du föredragit att ta på rummet. Du sätter dig vid bordet och maten serveras på tallriken vinet visar kyparen upp etiketten på, du ser att det är ett Australiskt vin med ett namn som du inte lägger på minnet.

Både vinet och maten är god, du äter och dricker medan du redan vinkat ut kyparen. Du tittar på klockan, Herre Gud den är redan mycket men du lider fortfarande av jet-lag, så du tar det lugnt, när du kom att tänka på att försöka få kontakt med din man för att se om han kunde koppla upp sig via sin mobil och laptop där han är på tåget. Glädjande nog fick du upp honom på nätet nästan omedelbart, han hade tänkt samma sak, två själar och en tanke.
Jodå han hade fått iväg en artikel till tidningen och han hade talat med redaktören, och de skulle sätta upp hennes namn under artikeln som en av medarbetarna på tidningen på plats i Madras. De pratade en stund och hon ville ha telefonsex med honom men han skrattade och sade att han var inte precis ensam, han satt i den fullsatta restaurangvagnen med en kopp kaffe och rökte en cigarett. Det kolliderade med den konjak han precis hade beställt så han sade att du kan väl vänta tills vi träffas igen, hon hann säga, jag saknar dig så mycket. Sedan slog bromsarna på tåget till. Allt som stod på bordet åkte nästan i golvet han hann bara rädda konjakskupan han höll i handen, resten åkte i golvet eller hamnade i knät på honom. Det var i sista sekunden som lokföraren bromsade , han hade upptäckt att ett tåg på kollisionskurs kom rakt emot honom. De framrusande tågens hastighet gjorde att om det inte hade funnits en säkerhets växel som det alltid borde finnas, för att föra in det mötande tåget på ett sidospår och lokföraren inte reagerat direkt, så hade bägge tågen kolliderat med många vagnar på släp. Det mötande tågets förare och medhjälpare var döda, de hade skjutits till döds av en drogpåverkad knarkare som var så påtänd att han tyckte sig vara störst i hela världen och att han kunde göra precis som han ville. Det tåget hade många skräckslagna passagerare som i hög fart fortsatte vidare.

Lokföraren i loket på tåget tog en Nitroglycerin tablett, att han hade hjärtbesvär det hade han inte talat om för sin arbetsgivare. Hade han haft något lugnande så hade han tagit det med. Nu när tåget stod stilla förstod han att loket måste bärgas eftersom bromsarna gjort hjulen platta under den häftiga inbromsningen så kallat slag under hjulen. Journalisten som kom från den stad som det skenande tågsättet var på väg emot, visste att den staden hade en stor petrokemisk industri i utkanten av staden. Tåget skulle med största säkerhet spåra ur där, så han anade ett scoop av stora mått. När tåget som han var på stannat, rusade han med laptop och mobil ut ur tågvagnen han åkte i, ned på den parallella vägbanan där han först får se fem polisbilar som försöker hinna ikapp det skenande tågsättet med sirener och rödljus fullt påslagna. Journalisten försöker stoppa efterkommande bilar för att åka med, för detta skulle vara förstasidesnyhetsstoff. Han fick kasta sig undan de tre första bilarna för dessa vägrade stanna. Den fjärde bilen vilken var en Chevrolet Stingray, stannade. I den satt en ung kvinna som tryckte på knappen och därmed öppnade sidorutan på höger sida och riktade en stor Magnum Revolver mot honom och hon sade - är du beväpnad skjuter jag dig. - Nej svarade han och visade att han inte hade något vapen. - Vad vill du frågade hon sedan.
- Du får tusen dollar om du kör ikapp polisbilarna och tåget. - Se här sade han och visade fram pengarna. - Gör det till två svarade hon. Han sade -jag har inte mer men du får den här armlänken i guld. - Hopp in, sade hon då.
Hon stoppade revolvern i hölstret hon hade i dörren på sin vänstra sida. – Sätt på dig säkerhetsbältet då så åker vi. Motorn en V-åtta på trehundra hästkrafter som han hört mullra under huven vrålade till och slurpade i sig en hel del bensin. I väg kom de. Under tiden hade ju polisen insett att man måste stoppa det skenande tåget med en galen knarkare vid spakarna, så de hade bestämt sig att spränga rälsen tre kilometer innan industri området för de visste vad konsekvenserna skulle bli om tåget skulle tillåtas spåra ur på industriområdet, det skulle vara en ännu värre katastrof än detta att förlora tåget med sina passagerare. Innan det gick så långt så tänkte de att dom måste ha prickskyttar som fanns tre kilometer innan där tåget skulle spåra ur för att i görligaste mån begränsa skadorna. Knarkaren hade precis som tågpersonalen som han dödat, använt den sexton tums skift nyckel som låg där för att hålla säkerhetsknappen nedtryckt för annars skulle tågsättet automatiskt bromsa av sig själv.

Journalisten fick höra av kvinnan som körde bilen, hennes historia, hon berättade att hon fått reda på året innan, att hennes mamma som begick självmord ett halvår efter att hon fötts, blivit våldtagen av en präst inom katolska kyrkan när hon var på konfirmations undervisning tjugofem år tidigare. Hennes mamma hade varit flörtig mot prästen och varit utmanande klädd i kort, kort. Prästen hade helt sonika tagit henne över knäna och givit henne smisk precis som man gör med små barn, det här var bara det att hon var könsmogen och får en orgasm medan hon låg över knäna på prästen. När prästen märker detta blir han vansinnig och sliter av henne trosorna och våldtar henne i kyrkans sakristia. Hennes mamma som inte vågat berätta något om vem som gjort henne gravid, för prästen hotade med att personligen skicka henne till helvetet om hon sade något till någon. Hon blev utstött från familjen på grund av graviditeten och för att hon vägrade säga vem som var far till barnet. Kvinnan som var resultat av våldtäkten, var nu på väg med revolvern för att skjuta prästen som nu hade blivit kardinal. Hon hade fått veta detta på grund av att det fanns ett vittne i kyrkan, en korgosse som bevittnat alltihop, såsom åtta åring vågade inte heller han säga något. Vad kvinnan inte visste var att knarkaren i loket på det skenande tåget var just den korgossen. Knarkaren visste i sitt drogade tillstånd att detta var sista resan, för han hade både Hiv-smitta och gulsot, han ville inte leva längre men han ville inte heller gå ensam.

Tåget närmade sig punkten där man placerat ut prickskyttarna, tre till antalet, med ammunition som var så skadande som möjligt. När man kom dithän att de skulle skjuta gjorde de det. En träffade knarkaren i huvudet så att ingångshålet var litet men på högra sidan fanns inget ansikte kvar och blod och hjärnsubstans låg överallt och satt som klistrat på hyttväggarna, som tur var för passagerarna gjorde loket en överhalning så att den fallande kroppen slog undan skiftnyckeln och tågsättet började sakta bromsa in.
När man kom till där rälsen blivit sprängd höll tågsättet bara cirka tjugo kilometer i timmen. Loket gick av spåret och det blev abrupt stopp direkt, men där ingen förövrigt kom till skada.
Journalisten steg ur bilen och skulle ge kvinnan pengarna och guldlänken, men hon sade, ge mig bara några få dollar nämligen två och så skrattade hon med sin leende mun och felfria tänder. journalisten gjorde sitt jobb med intervjuer av de inblandade. Han skickade reportaget till sin tidning, och försökte få lift in till staden. Kvinnan som kört journalisten, hade under tiden nått fram till den kyrka och den adress som kardinalen bodde vid, hon ödslade ingen tid stannar motorn på bilen, går ur och går till ytterdörren ser att adressen stämmer och att namnet står på dörren. Hon ringer inte på utan kliver direkt in och går till kardinalens ämbetsrum, sliter upp dörren där hon får se kardinalen bli avsugen av en ung pojke. pojken blir rädd och kardinalen som ser kvinnan förstår omedelbart att hon är hans dotter. Han ser revolvern i hennes händer som hon redan har riktat mot honom, han förstår att hans sista stund har kommit. Hon trycker på avtryckaren direkt utan att säga ett endaste ord. Hon skjuter kardinalen i bröstet flera gånger tills magasinet är slut. Allt medan korgossen förskrämd sitter och kurar i en hörna.
Hon säger då - var inte rädd, jag gör dig ingenting, tänder en camel med filter röker den, fimpar cigaretten med klacken, ägnar den skjutne mindre tanke än fimpen hon släckte under klacken och går därifrån.

Kamelen gnydde, hon kände vittringen av vatten i oasen en liten bit därifrån, hon visste att där fick hon dricka sig otörstig och beta sig mätt på dadlar och fikon och framför allt bli av med den skrymmande packning hon hade på ryggen. Oljeshejken hade för vana att ta med sig sin familj (han hade tre fruar och tio söner, hur många döttrar han hade visste han inte) ut i öknen för att stanna där några månader om året för att leva på det gamla sett som beduiner gjort i tusentals år. Han behövde det inte, han skulle kunna underhålla hela sällskapet från helikopter om han ville, för pengar saknades inte.
Kamelen blev av med sin packning och leddes fram till vattenhålet där hon fick dricka sig otörstig i det ämbar som man för ändamålet hade fyllt med vatten.
Hon fick dricka sig otörstig och ge sin kalv di, men där kom en utav shejkens döttrar och mjölkade kamelen för hennes far tyckte kamelmjölk var gott. Man hade fått upp beduintältet i en hast, det måste alltid att få upp mycket fort med tanke på att sandstormar kan dyka upp mycket snabbt.

Hon bar in kamelmjölken till sin far där han satt på mattor, handknutna Persiska mattor, han höll på att göra iordning sin vattenpipa med tobak för det första blosset den dagen. Hon tog av sig sandalerna innan hon gick in i tältet, hennes far hade också fått starkt arabiskt kaffe serverat i små Mocka koppar att dricka ur.
Dagen därpå skulle det bli fest, för det skulle bli hennes bröllopsdag. Hon var bara fjorton år gammal men vuxen för sin ålder. Hon var en välutvecklad ung kvinna som ännu aldrig varit med någon man. Det var ett arrangerat äktenskap, mannen hon skulle gifta sig med var hennes kusin, på fädernet. Han var nitton år gammal och hade gått på Eton i England. Hon skulle ha med sig trettioen Kameler och Dromedarer i hemgift plus ett ansenligt belopp i traditionella guld mynt och guld kedjor med både gulddollar och Sydafrikanska krügerrand, som hon skulle ha runt halsen när hon gifte sig.
Dagen därpå kom gästerna till oasen som var en stor oas, den var en mycket stor sötvattenkälla som låg så nära ytan att den låg i dagen just där oasen låg, den torkade aldrig ut. Inget av de verkliga rikedomarna i form av vattenkällor eller oljekällor ingick i hemgiften. Dem ville shejken ha full kontroll över. Gästerna kom och blev väl trakterade med helstekta lamm på spett, som var grillade över öppen eld. Där kom också magdansöser och gycklare, som satte fart på tillställningen där det sparades inte på någonting i form av mat och dryck. Festligheterna pågick ända in på sena natten, innan brud och brudgum gick in till sitt eget tält för att vara där under bröllopsnatten alltmedan festen fortsatte runt om i lägret.
Han som hade erfarenhet av älskog sedan studieåren i England, lät henne klä av sig, allt utom slöjan tog hon av sig, där hon satt rodnande och förväntansfull på nattlägret och tittade blygt ned mot sitt sköte. Han tittade på henne, som ingen man hade sett naken tidigare och han tittade på hennes välformade bröst, vita liljekullar som aldrig blivit smekta utav solen. Han gick ned på knä framför henne och tog försiktigt av henne slöjan och gav henne en kyss på munnen som hon tafatt besvarade, men som hon inte ogillade. Han tog sedan och kysste och smekte hennes nacke gick sedan vidare ned mot hennes bröst tog den högra bröstvårtan i munnen och sög på bröstet och kände med andra handen på det vänstra, han kysste hennes kropp lämnade ingen plätt okysst, under hennes knäveck fann han en punkt där hon var extra känslig, han kysste även hennes tår.
Han hade endast lämnat hennes sköte orört, det sökte han sig till nu, och kysste henne på lårens insida sökande sig med sin mun upp mot hennes sköte, där han fann hennes rosenknopp där hon ger sig fullkomligt åt honom, hon längtar nu att få känna hans lem och han bejakar hennes gnyende av kättja och vällust. Han nosar med sin lem mot hennes kärleksgrotta innan han försiktigt gnider lemmen mot hennes trånga skåra som detta aldrig känt förut.

Han tränger med hennes hands hjälp in i henne tills det tar emot, det är hennes mödomshinna som han penetrerar med sin lem, hon skriker till lite grand när han deflorerar henne. Det gör i det förstone lite ont, men det ersätts snart av en stark stegrad lust, hon kommer samtidigt med honom i sitt livs första orgasm. De älskar med liv och lust hela natten alltmedan kamelerna, öknens skepp, står där utanför och idisslar sina dadlar.


Skeppet var i sjönöd. Det var en fribrytare som hade råkat ut för ett linjeskepp, men lyckats undkomma, men med svåra skador. – Kapten, vi har ett hål på babordsbog som ligger under vattenytan. - Vi måste sätta manskap till pumparna. - Vi lägger henne så vi får vinden akterifrån från babord och lastar om ballasten så att vi lastar henne mer åt aktern så vi får upp henne över vattenytan vid hålet. – Vi gör så, svarade kapten. - Säg till timmerman att täta läckan snabbt, för linjeskeppet låter oss inte slippa undan så lätt. – I värsta fall får han ta segelduk och däcksplank för att täta henne tills vi kommer i skydd av landmassan som är några stora öar längre fram, som jag kan skymta i tubkikaren. – Aj, aj kapten! Svarade sekonden.
Störst av allt är kärleken.Love is sweet as a humble bee instead of a Hummvee https://sv.wikipedia.org/wiki/HMMWV https://www.youtube.com/watch?v=MobAanNT1JA
nissegossen101@gmail.com
Nissegossen
Rodiummedlem
Inlägg: 3291
Blev medlem: 10 maj 2021, 15:58

Re: Nissegossen Texter

Inlägg av Nissegossen »

Ni får härmed ta del av en del av min filosofi.


TWILIGHT ZONE


Vetenskapsman kallar du dig. Ännu förstår du inte Shakespeare.
Du som uppträder på livets teaterscen. Fattar du inte ännu att du lever mitt i
Det Jesus kallar himmelriket. Jag som här bor blott en afton säger dig att jag som vandrar från kropp till kropp med min ande i själen önskar att du ville tro mig, när jag nu gästar denna jord.

Det finns i himlarymderna likadana världar som den här, där vi lever just nu i
andra dimensioner liknande den här. Sätt dig ner med ett levande ljus, släck
de andra ljusen, sitt där titta in i lågan och blunda sedan, tänk på hur ljuset ser ut
bakom stängda ögonlock, hur många ljus ser du sedan och vilken stjärnbild är det du ser.
Ljusen du ser visar var du är vid liv i himlen, du kan också gå ut en stjärnklar
natt och titta på stjärnorna, du kan förmodligen se hur det sker hopp i universum
från en stjärna till en annan. Jag vet att det är subjektivt, jag kan inte empiriskt
bevisa det. Jag säger dig dock att jag har sett stjärnor lämna sin plats på himla-
pällen för att med stor hast bara dra bort ifrån mig som betraktare. Sedan medan jag står där och vänder blicken åter varifrån stjärnan for får se stjärnorna jämka
sig samman och åter bilda stjärnbilden som den var innan.

Jag har sett mig själv komma emot mig likadant klädd som mig själv för att sedan den som jag ser helt plötsligt bara stå upp genom luften och dras ut och liksom skiktas för att sedan fara iväg över hustaket med stor hastighet.
De jag hör i mitt inre frågade då vad jag tänkte om det, bara nyfikenhet svarade jag. de jag hör säger sig vara 8000 år fram i tiden, de säger sig ha kontakt med 1300-talet samt ha kontakt med dem som lever 300 000 framåt i tiden, de säger också Att himmelriket som helhet kommer att bestå i 400 000 år.


Det pratas väldigt mycket om UFO;s men om ni läser Bibeln i Moseböckerna
så frågar jag er vad var det för något som steg ned på berget i Sinai öknen i ett stort eld och Rökmoln, därefter får folket höra en stark röst som varnade folket för att komma nära berget för att annars skulle de dö. Vem talade Moses med där på berget, vem fick han de tio budorden på stentavlor utav? Hur kunde folket få det som kallas manna om det inte fanns någon där som gav dem maten de åt?
det var förvisso så att där fanns en eldstod om natten som visade vart folket skulle gå och en molnstod om dagen visade också vart de skulle gå.
där kan man verkligen tala om närkontakt av tredje graden. I 40 år pågick detta.
för att göra ett hopp till Uppenbarelse boken så står det där att läsa om gräshoppor som är två meter långa och som sprutar eld från nosen och har järnplåtar som rasslar med ett stort dån och dom förgör allt i sin väg.

Läs den Svenska översättningen tillsammans med den Engelska så förstår ni att
det som Johannes såg i sin syn kan inte ha varit någonting annat en helikopter som han försökte beskriva. När ni läser Bibeln kan faktiskt det som står i texten
Förändras, så att ni läser saker som ni kan leta er fördärvade över, för ni kan inte hitta det igen och skulle ni citera Bibeln så läs då det innantill med boken uppslagen som ni vill ha sagt, annars kan ni bli beskyllda för att inte säga sanningen. Ni vet själva om att ni har läst det som ni talar om och minns det, men de ni berättar det för har inte sett samma sak som ni själva. För det är så att när ni går från verklighet till verklighet så har ni ändå minnet av det som har varit tidigare med er. Gud är god, i de flesta fall ser det likadant ut där som här men skulle det inträffa så är det fullt möjligt att komma till en verklighet som är helt annorlunda än den ni lämnade, skulle det inträffa skulle psykiatrikerna få mycket att göra. Ofta får jag upplevelser av den arten att jag tycker att jag får intrycket att här har jag varit tidigare och så eller så gjorde jag förra gången, då vet jag också ibland att jag skall göra på ett annorlunda sätt den här gången.
Vetenskapsman! För dig är detta rappakalja för det stämmer inte med din verklighetsuppfattning. Den stora Sanningen med stort S finns kanske inte alls, utan det är de små sanningarna som faktiskt tillsammans utgör sanningen, men de sanningarna skiljer sig åt beroende på vem man är, vad man har för associationer vilket är olika från människa till människa och faktiskt från vilken verklighet personen ifråga kommer ifrån. I sak hävdar jag att min ande kommer någon annanstans ifrån, där verkligheten är en annan rent fysiskt påtagligt i den yttre verkligheten och inte bara inom mig själv.Många ställer sig frågan finns Gud eller inte? För den som tror är svaret inte svårt, för den människan är svaret ja. Gud finns ju för den människan. Men tror man inte på Gud och förkastar hela Gudstanken kan man inte från min sida säga att Gud inte finns, bara det att Gud har inte uppenbarat sig för den människan.
Osökt kommer då frågan, finns djävulen eller inte? Självklart finns ondskan och den finns mitt ibland oss, det har väl ingen undgått att se. Men finns då helvetet
På en speciell plats? Den katolska kyrkan säger numera nej, de säger att helvetet inte finns på en viss plats utan det är där Gud inte finns. Men det protesterar jag emot, för Gud är allestädes närvarande och finns således överallt. Men den starke kan vara bunden i den människan som kan uppleva sig vara i helvetet redan här i detta liv på den här planeten, oavsett vad hon eller han har gjort.
Ångesten är utbredd ibland människorna på grund utav verkliga eller inbillade synder som den människan bär med sig. Gud skickade Jesus till världen för att dessa människor som uppriktigt ångrar och bekänner vad de gjort skall få frid i sina hjärtan och i lugn o ro finna en framtid där det finns en gemenskap mellan människor och Gud i samklang. Den som vägrar ta till sig det som kommer rakt in i människans medvetande, att de faktiskt är avlyssnade och att det kommer kommentarer uppifrån till den människan, att det inte finns någon personlig integritet är svårt för den personen som då förnekar och på alla sätt försöker förneka detta inför sig själva att Gud finns såsom en realitet just för den människan också.

Du kan inte gömma undan det som finns i ditt inre för den som
har det tekniska kunnandet att avlyssna ditt hjärtas röst i ditt inre. Detta är vad bibeln kallar helig Ande, den sten som byggningsmännen förkastade som har blivit en hörnsten i himmelriket. Människor är sammankopplade i Anden med just andningen som vi alla andas, förhoppningsvis får vi ren luft att andas, och även visavi fortplantningen är vi sammankopplade.

Det talas om tidsresor, att det är en realitet i fysikernas världsuppfattning.
Jag hävdar med stor bestämdhet att det faktiskt är så. Om det skulle finnas parallella Universum vet jag inte, men min uppfattning är den att det för den som har makten är det fullt genomförbart att förflytta en människas minne i himlarymderna från en kropp till en annan och på så sett dra till sig den själen
eller anden i själen eller också skicka bort den människan dit hon inte vill vara och på så sett omöjliggöra för den människan att komma tillbaka och göra skada på nytt. Den människan är då död i de dimensionerna som hon hade behövt för att komma dit. Kroppen du har kan man säga är ett rymdskepp i sig självt för din Ande i själen.Jag vill säga att alla religioner har sin sanning att berätta, hur konstiga de än tycks verka. Till exempel de fornnordiska gudarna. Titta bara på grisen Särimer ja just det, sär i mer, de som åt upp honom kommer efter de som över huvud taget inte åt någonting alls. De hade barn, men efter ett tag satte de inte fler barn till världen, och de fick då efter ett år i taget smaka på Iduns äpplen så att de då blev ett år yngre och således inte åldrades. Nyckeln till ett evigt liv tror jag är sammankopplat med könsdriften på något sett. Oden talade om att han kunde förändra det förflutna, men det ställde till så mycket bekymmer att han inte längre ville göra det.

Vi har också Muhammed, alla har väl hört det, att om Muhammed inte kommer till berget, så får berget komma till Muhammed. Tänk er att han får order om att han skall gå till berget, men på vägen dit sätter han sig ner och somnar. I ett annat liv går han faktiskt ända fram till berget, och sätter sig ner och somnar och om då Allah förflyttar honom från där han satte sig ner och somnade långt ifrån berget så när han vaknar är han vid berget, då har ju för Muhammed, berget kommit till honom.
Det finns människor som utnyttjar detta faktum att vi är flyttbara med vår ande i själen. Dessa människor kallas trollkarlar eller som de själva säger illusionister. Dessa människor utnyttjar detta faktum att i en eller flera världar, få till exempel djur att samsas om samma utrymme i en bur i skilda världar.

Jag tror att allt levande har en stjärna som själen korresponderar med. Vi har ju Betlehemsstjärnan som visade vägen till krubban för de vise männen. Vi har ju en religion där man tror att Dalai lama när han dör så återföds han i en skepnad av ett nyfött barn. Så kallad reinkarnation. Urvalet bestäms utav bland annat hur stjärnorna står på himlen.

Tanken att allt levande har en stjärna i Universum, som är en sol som lyser där över den jorden som allt levande där är beroende utav, är ju den, en för alla, alla för en. Vi kan då tala om lika värde både för människa gentemot människa och människa gentemot djur. Vi skall därför behandla alla med respekt i skapelsen oavsett om det är olika människoraser eller djur. Vi som människor får inte behandla andra som om vi var dom enda som har rätt till att leva.
Vi vet ju att med den dom vi utmäter gentemot andra, efter den domen bliver vi själva dömda.

I kristendomen så har vi Jesus som delade ut bröd och fisk till en stor menighet som hade kommit för att lyssna på honom vid Gennesarets sjö. Han välsignade maten och började sedan dela ut den och det blev mera över efter att han delat ut den än det var innan. Jag ser det som att det var någon i en annan dimension som faktiskt sträckte ut sin hand och gav Jesus fisk och bröd ur sin egen hand och överbryggade ett avstånd som för oss är okänt, men för oss är det omöjligt med det kunnande som vi har idag.

Vi kan konstatera att längre tillbaka i jordens historia så gick enligt Bibeln Guds söner på jorden och de tyckte att människornas kvinnor var fagra, så de gick in till dem och avkomman blev de så kallade jättarna. Människornas ondska var så stor att Gud bara tillät Noa och hans familj samt djuren som fanns på Arken överleva syndafloden som följde. Det hade då skett en så stor skada på skapelsen att Gud faktiskt började om på nytt med Noa och de andra. Det finns en påverkan ibland de flesta människor någon gång i deras liv, en del av människorna har skyddsänglar som vakar över dem, och som räddar dem till livet medan andra vid samma tillfällen mister livet, det gäller faktiskt så, att Gud säger att ”det är endast ett steg mellan mig och döden”.

Detta är naturligtvis bara ett urval, det finns andra saker jag också kan berätta om, mycket av de händelser som sker i världen får jag reda på i samma stund som de händer. Mina ”Filter” är inte som andra människors, tyvärr.
Störst av allt är kärleken.Love is sweet as a humble bee instead of a Hummvee https://sv.wikipedia.org/wiki/HMMWV https://www.youtube.com/watch?v=MobAanNT1JA
nissegossen101@gmail.com
Nissegossen
Rodiummedlem
Inlägg: 3291
Blev medlem: 10 maj 2021, 15:58

Re: Nissegossen Texter

Inlägg av Nissegossen »

DEN JAG-LÖSE

Ingen vet hur djupt vi drack vår bitterljuva kalk. Ingen vet hur djup vår ångest var. Ingen utan de som ser i det fördolda, in i vårt innersta väsen, in i vår själ och vårt nakna intellekt.
Den som inte känt vår dödsångest på tre meters håll har inte levt som oss på våra villkor.

Att inte ha en vrå av vårt medvetande skyddat för sig själv, utan att varje tanke som manifesteras i hjärnan analyseras av andra som också finns där, men inte är av vårt ego. Där jaget är förkrympt till en liten del av det jag kallar självet. Det är som kung David uttrycker. ”Att om jag är i öknen finns du där och är jag långt ute bland öarna så är du också där”. Bara det att den som David talar om är Gud medan vi har helt andra krafter att göra med, vi är de utstötta, vi borde skrika ”oren, oren” såsom de spetälska förr måste skrika för att varna de friska. Vår ångest över att göra fel, att hela tiden både i ord och bilder inom oss måste försvara både oss själva och andra kära från dom vakna mardrömmar som kommer till oss var vi än är, vi kan inte fly, det är en tortyr som saknar motstycke.

Jag vet bara en som kunde förstå allt men han sände svärd till jorden. När man känner sig övergiven och inte ens kan sända en enkel bön om hur man har det till där han är, för man är fullt upptagen med att försvara sig själv ända tills man inom sig till slut måste ge upp, och följa den fruktansvärda malströmmen som ens intellekt inte till slut förmår att hålla stången, utan man kollapsar och man faktiskt drunknar av för mycket information till hjärnan. Det är som att försöka rida in ”the red bronco”, när man aldrig suttit i en sadel, och ens liv hänger på att man för att överleva måste hålla sig kvar där tills allt lugnar ner sig och man kan stiga ner från stigbyglarna med livet i behåll.

Att ha en psykos kan ingen föreställa sig som inte har haft en. Jag kan bara blekt tala om det. Ni kanske har haft en mardröm om natten och vaknar svettiga och med djup ångest med hjärtklappningar och inser att det bara var en dröm. Tänk på att en som har en psykos har sådana mardrömmar även i vaket tillstånd, som gör livet många gånger outhärdligt, men ändå måste fortsätta att gå vidare trots att man inte ser något slut på det. Men jag måste säga att man skall inte ge upp livet, för förr eller senare avklingar det. Man lär sig att leva med ångesten. Du får aldrig, aldrig ge upp livet, den ljusa sidan finns där också. Du ser glittret i barnens ögon, där ser du livet, det kan vara sällsynt hos vuxna, det där stjärneljuset som de har, som har livet i själen i behåll. Lev och krama varann, man måste ibland vara nära och inte bry sig om att ibland bli bortstött och sårad, utan fast mer kanske låta det vila och sedan försöka igen, kom också ihåg det att Gud vill ingen människas död och också att Gud är allestädes närvarande, därmed finns Gud i helvetet också, konstigt nog.
Abba kom gör min ande ren.
Störst av allt är kärleken.Love is sweet as a humble bee instead of a Hummvee https://sv.wikipedia.org/wiki/HMMWV https://www.youtube.com/watch?v=MobAanNT1JA
nissegossen101@gmail.com
Nissegossen
Rodiummedlem
Inlägg: 3291
Blev medlem: 10 maj 2021, 15:58

Re: Nissegossen Texter

Inlägg av Nissegossen »

Glimten

Denna kom till mig på engelska. Översättningen har jag också gjort själv.
Vill bara säga att det är mycket sällan sådana kommer till mig.

The glimpse in the eye, is the glimpse of eternal life in the eyes of the beholder. Twinkle, Twinkle little star in heaven. You have the seat at the table on the right side of the Eternal. He always fulfil wishes from the true believer, before the disciple knows it, it will be done. With love and understanding from a Christian follower.
Glimten du ser i ögat, är glimten av evigt liv i betraktarens ögon. Blinka, Blinka du lilla stjärna på himlen, du har säte vid bordet, till höger om den Evige. Han alltid uppfyller önskningar från den sant troende. Förrän lärjungen vet det, är det gjort. Från en kristen medresenär.
Störst av allt är kärleken.Love is sweet as a humble bee instead of a Hummvee https://sv.wikipedia.org/wiki/HMMWV https://www.youtube.com/watch?v=MobAanNT1JA
nissegossen101@gmail.com
Användarvisningsbild
Fantasio
Platinamedlem
Inlägg: 1875
Blev medlem: 10 maj 2021, 18:10
Ort: Norrköping

Re: Nissegossen Texter

Inlägg av Fantasio »

Bra skrivet!
Nissegossen
Rodiummedlem
Inlägg: 3291
Blev medlem: 10 maj 2021, 15:58

Re: Nissegossen Texter

Inlägg av Nissegossen »

En del texter som låg på viska.se som jag lade på viska 2 finns inte längre på viska.se. Eftersom viska 2 inte går att gå in på undrar jag om du Richard om du kan föra över de texter som står på viska 2 hit?
Störst av allt är kärleken.Love is sweet as a humble bee instead of a Hummvee https://sv.wikipedia.org/wiki/HMMWV https://www.youtube.com/watch?v=MobAanNT1JA
nissegossen101@gmail.com
Nissegossen
Rodiummedlem
Inlägg: 3291
Blev medlem: 10 maj 2021, 15:58

Re: Nissegossen Texter

Inlägg av Nissegossen »

Jultomten

- Hej Nisse!
- Hej Anders! Vad gör jag i din dröm? Vänta lite Anders, så skall jag bara se mig om lite. Nu ser jag, du har hamnat på slasket.
- Vad menar du Nisse?
- Jo du har fått åka tingeling droska till slasket. Jag skall förklara för dig.

Du Anders, du har fått åka ambulans till sjukhuset. Det var vad jag menade, ursäkta men jag visste inte vilken tid det var. Jag trodde det var slutet på fyrtiotalet, men nu kan jag se att det är 2002 och julafton.
- Vad har då hänt med mig Nisse?
- Jo, du förstår, ni var ute och åkte bil till din farmor och farfar. Din pappa körde lite för fort och låg lite för nära bilen framför. Så ni krockade.
- Vad har då hänt med de andra?
- Jo alla har klarat sig, din mamma sitter bredvid dig vid sängen, hon bröt ena tummen. Din lillasyster som satt i bilbarnstolen fram, klarade sig helt utan skador. Din pappa åkte hem med henne i taxi till din farmor och farfar, din pappa fick inte heller några skador och i den andra bilen var det en annan flicka som också får stanna på sjukhuset några dar för observation, hon är för övrigt lika gammal som du, sju år. Annars klarade sig alla utan skador.
- Det är julafton?
– Ja, julaftonsmorgon.
– Kommer tomten i alla fall?
– Jo, han kommer till alla barn på julafton. Jag skall berätta för dig hela historien. Du förstår, Tomten bor ju på nordpolen det vet ju varenda unge. Men det du inte visste, är att dom där tomtelanden som har dykt upp lite varstans, är inte helt fel. De har fått tillåtelse till detta från Nordpolarn.
–Nordpolarn?
–Ja, gammeltomten. Du förstår han har ju så himla mycket att göra, så han har utlokaliserat några gamla julnissar, som får tomta runt lite varstans, plus att han har hyrt in en massa tomtar från bemanningsföretaget Tomtepower.
-Är det här riktigt sant?
-Du sårar mig, det står ju skrivet här. Jag är ju en äkta julenisse med tomtar på loftet.
Men jag får väl berätta färdigt?
-Var så god Nisse.
-Jo du förstår Anders, Gammeltomten, Nordpolarn alltså, Han är ju så gammal numera att han har gått i pension. Han är ju trots allt 965 år gammal. Han har ju så många söner så han har redan tänkt på hur han skall dela upp företaget Förenade Tomteland ibland sina barn. Det är ju så att när man är gammal behöver man ju ta det lite lugnare. Jag vet det att det är väldigt mycket bråk mellan olika tomteland om vem som är det riktiga tomtelandet, men det finns faktiskt inget riktigt tomteland utom det ursprungliga på Nordpolen.

-Jag kan själv inte riktigt förstå varför de bråkar, för det finns ju så många barn överallt och det blir bara fler julklappar från år till år. Jag själv har fått uppdraget, att gå till människobarns drömmar och tala om Tomten på uppdrag utav Tomten själv, vilket jag är mycket stolt över.
- Men du Nisse?
- Ja?
- Vad äter ni i tomtelandet på Nordpolen?
- Det här är verkligen hemligt, det får du hålla väldigt tyst om.
- Jag lovar!
- Jo du förstår, vi och alla renar och alla andra djur bor på så sätt att ingen kan hitta till det riktiga tomtelandet, för det är gjort så att ingen utomstående skall någonsin kunna hitta dit. Alla som någon gång har varit där, vill nästan aldrig åka därifrån. De som gör det måste lova att aldrig visa var det ligger någonstans. Du förstår det finns stora ytor, där det aldrig kommer någon snö ens på vintern och där går många olika djur och betar, och vi odlar allt vad vi behöver till alla som bor på tomteland. Ingen behöver aldrig någonsin gå hungrig från matbordet, där är alltid fullt med mat. Vi skulle behöva banta nästan allihop. Och du Anders, du måste lova mig att inte dricka för mycket svagdricka för det är bara till för riktigt svaga, som tycker att julmusten är alldeles på tok för stark för dem. Lovar du mig det?
- Ja.
- Bra. Jag kan också tala om för dig att alla leksaksföretag jobbar för högtryck bara för att det var tomten som uppfann första leksaken. Sedan har det bara rullat på. Det finns så många leksaker som tomten har hittat på som ännu inte ens finns att köpa, för tänk på vad som skulle hända om alla leksaker kom fram på en enda gång? Då skulle det ju vara slut på det roliga alldeles för snart.
Jag måste vidare nu Anders, men jag återkommer i dina drömmar det lovar jag, och du, du kommer att få många julklappar utav Tomten!

-Hej Anders!
-Hej mamma! sitter du här! Ja visst ja, det var ju det han sa, han julenissen. Har du brutit tummen mamma?
-Ja Anders!? Hur så?
-Det sade Julenissen också!
-Du får ta det lite lugnt lilla gubben, du har en stor bula i pannan. Men jag är väldigt glad över att du är vaken nu. Du skall veta det att Tomten har precis varit här, och sköterskan har lovat att komma med julmat till dig när du har vaknat, för det är julaftons kväll nu.
-Tomte gröt?
-Ha! Ha! ja, Tomte gröt ja.
-Hade Tomten några julklappar med sig? Hur länge sedan var han här?
-Han har precis gått härifrån. Du har fått många julklappar, och han sade något konstigt om att Nordpolarn hälsar så mycket.
- Nordpolarn! Han har varit här på riktigt?

-Ja. Jag frågade honom faktiskt vem han var, för jag tyckte jag kände igen honom som någon jag kände under skägget. Han svarade mig, jag vet inte vem du tror att jag är, jag vet bara att jag är Tomten, svarade han.
En saga, från Julenissen med Tomtar på loftet. GOD JUL.
Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php
Störst av allt är kärleken.Love is sweet as a humble bee instead of a Hummvee https://sv.wikipedia.org/wiki/HMMWV https://www.youtube.com/watch?v=MobAanNT1JA
nissegossen101@gmail.com
Användarvisningsbild
Schizofreni
Guldmedlem
Inlägg: 644
Blev medlem: 10 maj 2021, 15:14
Kontakt:

Re: Nissegossen Texter

Inlägg av Schizofreni »

Bild
Nissegossen

Bild

Nissegossen


En bra text i Viska.se profilen kan vara:
Nissegossen Texter
Schizofreni Forum Viska 3.1

Kod: Markera allt

[url=https://viska.richardhandl.com/viewtopic.php?f=3&t=195]Nissegossen Texter[/url]
[url=https://viska.richardhandl.com/]Schizofreni Forum Viska 3.1[/url]
Nissegossen
Rodiummedlem
Inlägg: 3291
Blev medlem: 10 maj 2021, 15:58

Re: Nissegossen Texter

Inlägg av Nissegossen »

Störst av allt är kärleken.Love is sweet as a humble bee instead of a Hummvee https://sv.wikipedia.org/wiki/HMMWV https://www.youtube.com/watch?v=MobAanNT1JA
nissegossen101@gmail.com
Nissegossen
Rodiummedlem
Inlägg: 3291
Blev medlem: 10 maj 2021, 15:58

Re: Nissegossen Texter

Inlägg av Nissegossen »

Tack för hjälpen att få fram mina texter från ursprungligen viska.se senare viska 2 till här på viska 3.1
Störst av allt är kärleken.Love is sweet as a humble bee instead of a Hummvee https://sv.wikipedia.org/wiki/HMMWV https://www.youtube.com/watch?v=MobAanNT1JA
nissegossen101@gmail.com
Användarvisningsbild
Schizofreni
Guldmedlem
Inlägg: 644
Blev medlem: 10 maj 2021, 15:14
Kontakt:

Re: Nissegossen Texter

Inlägg av Schizofreni »

Teaterpjäsen Röster sattes år 2001 upp på Teater Uno vid Drottningtorget i Göteborg, som slutpunkten på ett treårigt samarbetsprojekt mellan teatern och Gyllenkroken. Senare blev Röster även en radiopjäs i P1.

SR, P4 2002-01-13 - 12.05-14.00 Efter Tolv med Titti Andersson
Om Pjäsen ''Röster'' Hur är det att leva som schizofren? det berättar schizofrena själva om i pjäsen ''Röster'' som Radioteatern börjar spela in nu i veckan.
Nils-Erik Johansson är en av författarna som i pjäsen berättar om sina egna upplevelser. -Jag vill motverka de fördomar om finns om den här sjukdomen. Begrepp som ''normalt'' och ''verklighet'' är subjektiva bilder upplevde de som har sett pjäsen i Göteborg.

SR, P1 2002-10-19 19.46 Radioteaterpremiär
Radioteatern: Röster.
Av och med Teater Uno och aktivitetshuset Gyllenkroken i Göteborg. Musik: Björn Holmudd och Douglas Möller. Texterna har skrivits av människor med psykiska funktionshinder vid en skrivarcirkel på aktivitetshuset Gyllenkroken i Göteborg. Teatergruppen Uno tog sig an materialet och teaterföreställningen spelades under våren 2001. Den föreställningen har nu bearbetats för radio. Det är en inträngandeberättelse om hur det är att leva med just röster. Sina inre röster. SR Göteborg. Sänds även 21/10 kl 19.19 samt 27/10 kl 00.19
Nissegossen
Rodiummedlem
Inlägg: 3291
Blev medlem: 10 maj 2021, 15:58

Re: Nissegossen Texter

Inlägg av Nissegossen »

Tack för det Schizofreni, pjäsen går att lyssna på, på viska.se Dock länken till den vet jag inte hur få fram. Kanske du Schizofreni kan plocka fram den? pjäsen heter Röster.
Störst av allt är kärleken.Love is sweet as a humble bee instead of a Hummvee https://sv.wikipedia.org/wiki/HMMWV https://www.youtube.com/watch?v=MobAanNT1JA
nissegossen101@gmail.com
Skriv svar